Träffas vi på utställningen i Mitt i City?

Hej, välkommen till min sida

Vet du att jag och fyra andra konstnärer har utställning i Mitt i City? Utställningen pågår ända till den 15 oktober.  Jag finns på plats torsdagar och lördagar eller enligt önskemål.

Varför inte kika in och titta på  bland annat mina Coola Qvinnor?

Här nedan ser du mina senaste Qvinno-projekt. De togs fram genom ett samarbete med mina följare på Facebook och Instagram. Över hundra personer svarade på frågan ”Vad är en Cool Qvinna för dig?”. När jag hade ”kokat” ner alla åsikter och kommentarer växte följande bilder fram.  Är inte sociala medier fenomenala? Tänk att kunna kommunicera med så många människor på det här viset. Och få så fantastiskt kloka svar jag fick. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på alla fina människor där ute.

 Vad tycker du om bilderna och texterna? Visst är de Coola?

Bilderna finns som gicléetryck , signerad och numrerad upplaga. Storlek i vit ram 30 x 40cm, Pris 950 kr.

KROPPSPOSITIVISM
Du är inte normalviktig. Du är inte underviktig. Du är inte överviktig. Du är jätteviktig!

SUPERHERO
Det bor en hjälte inom dig. En dag kommer du att behöva vara din egen hjälte. Livet kanske känns ostabilt och du har svårt att hitta balansen igen. Då är det dags att plocka fram din inre SUPERHERO och visa din styrka.

 

STAND UP – STAND OUT

Ibland låtsas jag vara normal. Men det blir så tråkigt… så jag återgår till att vara mig själv igen” Är du dig själv? Var inte rädd för att sticka ut eller verka konstig. De personer som inte accepterar dig som du är – klarar du dig bättre utan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *