THE WAKE UP

 

Har du vaknat upp och plötsligt sett nya positiva perspektiv och möjligheter? Att det känns självklart att vissa förändringar måste ske. Vissa vänner och situationer känns helt inte lika intressanta längre? Det är helt enkelt dags att du ”står upp för dig själv”.

Att uppleva ett sådant uppvaknande är inte alltid en dans på rosor. Det är också därför många är rädda för att erkänna sanningen för sig själva och gå den vägen. Ett andligt uppvaknande innebär att alla runt omkring dig inte kommer hänga med och vissa kommer falla av tåget. Kanske inte för alltid men för en tid innan era vägar korsas igen.

Om du kommit till den insikten att det finns något bättre ”runt hörnet” kan du aldrig backa och stänga den dörren igen. Hur den vägen än må se ut vet du nu i djupet av ditt hjärta att den är värd varje steg i slutändan. För vad är alternativet? Det handlar om självrespekt!

Desto mer vi städar i våra liv desto lättare hittar vi tillbaka när vi väljer vägar av rädsla.

Den här tavlan har jag döpt till ”THE WAKE UP” och symboliserar mitt uppvaknande och är en påminnelse till er alla hur viktigt det är med självrespekt och att stå upp för sig själv!!

Trevlig helg!

Tillbaka

IMG_3632IMG_3632IMG_3632  

2 tankar kring ”THE WAKE UP

  1. När jag ser den här tavlan fylls jag med ljus. Visste ju inte namnet eller vad den stod för när jag först såg den – men det gör ju bara saken ännu bättre! Den vill hänga i mitt Reiki behandlingsrum och hjälpa andra att just det – vakna upp! Det känns som om den kommer att göra halva jobbet bara genom att hänga där. Nu ska jag bara bygga mitt behandlingsrum! Tack Anki för din underbara konst som inspirerar till förändring och att äntligen våga!

    1. Det är en ära för mig att du vill ha min tavla i ditt Reiki behandlingsrum. Absolut rätt plats för den tavlan. Tack och en stor kram Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *