LILLA GUMMANS WEBBUTIK


I webbutiken erbjuder jag kaxiga, retro emaljmuggar av högsta kvalitet. Trycka i Sverige, 6 olika motiv. 
Här kommer du till Lilla Gummans webbutik

 

Så började det…

För Lilla Gumman är jämlikhet något självklart. Hon är en obotlig pessimist som älskar att sätta ner foten och säga vad hon tycker och tänker. För henne är humor ett sätt att säga allvarliga saker.

Lilla Gumman blev min viktiga ventil under en tung period i livet. Humor är en viktig ingrediens när man har oflyt. Det ger en distans och ett gott skratt är som terapi.

Nu hoppas jag att fler kan få njuta av Lilla Gummans självsäkra iaktagelser genom att trycka henne på muggar och presentartiklar.

Alla motiv är målade av mig hemma i min ataljé i Karlstad. Allt som säljs i den här shoppen är tillverkat hantverksmässigt i Halmstad på ett litet tryckeri som heter Happy Print och drivs av två fantastiska kvinnor.

Humor har stor potential när det kommer till välmående och hälsa. De allra flesta underskattar nog humorns roll och fantastiska egenskaper. Det är med hjälp av bland annat roliga skämt och vältajmade kommentarer som vi tar oss igenom vardagen.

Unna dig något från butiken till dig själv eller köp till någon du tycker om.

OBS: Om du söker äkta original eller konsttryck så köper du dem direkt ifrån mig och inge genom webbutiken. Mer info finns här.

Lilla Gummans webbutik ägs och drivs av Fahlstad Art AB.

Massor av kramar och glädje från Anki Fahlstad!

 

2 tankar kring ”LILLA GUMMANS WEBBUTIK

  1. Hej
    Jag läste om dig i S-kvinnors tidning Morgonbris och tycket dina bilder var väldigt kul! jag är intresserad av konsttryck, och vill då veta vilka som går att beställa.
    Tack!
    Hälsningar Desiré

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *