Välkommen!

Jag är den kreativa hjärnan bakom Lilla Gumman. En karaktär med fler ansikten än en rubiks kub! Med en dos av tusch, en skvätt akvarell och en hel del fräckhet har jag lyckats skapa Lilla Gumman – en figur som inte bara är populär utan också bär på en härlig dos igenkänningsfaktor!

Mina målade gummor är som en kärleksfull spark rakt i skrattmusklerna och har fått en enorm kärlek på sociala medier. Jag har över 55 000 följare på Facebook! Jag har ateljé i mysiga Lindås – bara en liten roadtrip utanför Karlstad! Lilla Gumman hittar henne du på Facebook och Instagram (lillagummankonst) . 

Men vänta, det finns mer! Förutom Lilla Gumman målar jag och ställer ut annan konst också. Mitt hjärta klappar extra för abstrakta och färgsprakande akvareller som bara skriker av ljus och dynamik!

Jag jobbar också med kursverksamhet både i privat regi tillsammans med Pernilla Carlsson och inom kommunen med egna kurser. För närvarande håller jag i kursen ”Sinnligt måleri & Kreativitet” på afasiföreningen i Karlstad.

Är du intresserad av att boka en kurs med mig eller med mig eller oss? Släng iväg ett mail till mig, vet ja: ankifahlstad@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *