Konst med attityd

Lilla Gumman blev min ventil under en tung period i livet. Humor är en viktig ingrediens när man har oflyt. Det ger en distans och ett gott skratt är som terapi.

För Lilla Gumman är jämlikhet något självklart. Hon är en obotlig pessimist som älskar att sätta ner foten och säga vad hon tycker och tänker. För henne är humor ett sätt att säga allvarliga saker.

Humor har stor potential när det kommer till välmående och hälsa. De allra flesta underskattar nog humorns roll och fantastiska egenskaper. Det är med hjälp av bland annat roliga skämt och vältajmade kommentarer som vi tar oss igenom vardagen.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA LILLA GUMMAN ?
Lilla Gumman målas i akvarell och säljs som original och konsttryck. Om du bor i Karlstad kan jag erbjuda inramning men ska målningen skickas gör jag det utan ram. Frakt enligt postens prislista.

ORIGINALMÅLNING; Storlek 21×30 cm, pris 1 500 kr. 

KONSTTRYCK: Storlek 18×24 cm, pris 449 kr. Med ram 499 kr.

ÅTERFÖRSÄLJARE av konsttryck i Karlstad är även Värmlands Hemslöjd, Västra Torggatan 18, Karlstad och Arthouse, Höksgatan 20 , Karlstad.

Verkar det intressant? Hör av dig så kan jag berätta om just ditt önskade motiv finns kvar.

PERSONLIGA BESTÄLLNINGAR: Kanske du söker en personlig present med eget textförslag och önskemål om utseende. Hör av dig så berättar jag mer…

Anki Fahlstad, Ullmyrsgatan 3, 654 69 Karlstad.

KONTAKTUPPGIFTER

LILLA GUMMAN BILDER