OM MIG

Tillbaka

Hejsan!

Som barn fantiserade jag ofta och drömde mig bort in i en annan värld. Jag kunde sitta i timmar och teckna & måla. Denna fantasivärld dansade med mitt inre och fick mig att må bra på alla plan vad som än hände i livet.

När jag blev vuxen tog barn och yrkesliv all tid i anspråk och måleriet fick läggas åt sidan. Så en dag många år senare när jag stod i fönstret och tittade ut, insåg jag att tiden var inne. Jag hade en ocean av möjligheter framför mig. Det var en fantastisk insikt och min inre slumrande kreativitet väcktes till liv och jag insåg att det var NU det skulle ske. Tiden var inne för att uppfylla min konstnärsdröm.

Jag älskar livet och möten med människor, vilket återspeglas i min konst. Mitt mål är att beröra och få dig att inse att du duger som du är. Mina målningar ska inspirera dig att leva det liv du vill, våga ”sticka ut” och följa dina drömmar. Det är inte alltid enkelt men livet är helt enkelt inte roligare än man gör det.

 ”Det finns endast en liten del av universum som du med säkerhet vet kan förbättras, och den lilla delen är du.”  -Aldous Huxley-

Jag jobbar också i sociala nätverk och många målningar skapas genom samarbete med mina engagerade ”följare”. Välkommen att följa mig på sociala medier och inspirera mig till nya målningar.   På Facebook har jag både en privat och företagssida för som heter Anki Fahlstads GalleriMin profil på Instagram finner du här.

Mitt varumärke är Coola Qvinnor.

A good life is a collection of happy moments

Tack för besöket!

Anki

 Tillbaka