OM ANKI FAHLSTAD

Anki Fahlstad

Under hela mitt liv har jag begränsats av rädslor och min ”inre domare” har hållit mig i ett järngrepp. Jag har känt mig ful, dum och oduglig på alla sätt. Men genom meditation, tålamod och enorm envishet har jag tagit kontrollen över mina rädslor. Jag har lärt mig att kommunicera med min intuition, funnit mitt konstnärskap och kunnat utveckla det och nått framgång.

Kärlekens energi är mitt bränsle och det tänder min livsgnista ✨✨✨Idag känner jag ödmjukhet och tacksamhet för min livsresa.

När jag målar stannar tiden och jag fylls av universell energi, kärlek och glädje. Ibland känns det som universum målar och att jag bara håller i penseln. Jag är helt uppslukad i processen och målar utan att bedöma eller värdera och släpper alla krav på prestation.

Jag älskar livet och möten med människor. Att sprida  kärlek gör mig lycklig. Jag vill få människor att förstå att de ”duger precis som de är” och visa att man kan ta kontrollen över sina rädslor och leva livet fullt ut.

Välkommen att följa mig på Facebook och Instagram. Du finner mig på Anki Fahlstad och Konst och Hjärtslag

Här nedan ser du några av mina senaste akvareller. För mig är texten en del av konsten. Vilken känsla upplever du när du studerar målningarna?


TILL BLOGGEN